Länge sen

måste säga att jag verkligen har blivit dålig på å blogga.. eller ja jag har väll aldrig varit bra heller.. :) aldrig kommit igång riktigt så jag tänker inte säga att jag ska bättre mej för de gör jag ändå inte.. :D

Här hemma rullar allt på som vanligt.. Håller på å fixar i trädgården nu och jag har köpt massor av fina blommar som jag hoppas att de kommer en liten valp å river upp i sommar.. ;D Ja som ni kanske har förstått så går jag i väntans tider.. hoppas på en liten boxer valp i slutet på juni, beräknad födsel 2 maj så jag håller alla tummar jag har att det blir en över åt mej..

Har ni märkt att vi går mot underbara tider nu! sommar och sol i går va tjejerna hos mej och grillade och vi hade så mysigt.. men allt har ju en baksida.. mygg usch vilka djur.. gick nästan inte och vara ute igår hoppas det kommer en köld knäpp så dom dör.. :) nu ska jag krypa ner i soffan en vända men ni får ha de så bra.. :)
hejsvejs!


Livet går vidare

Ja nu har de gått en månad lite drygt sen jag tog bort Heija det har varit väldigt tomt men det går bättre nu..
dagar och kvällar har varit fylld med jobb bildelar på dagarna och renovera tvätt stuga på kvällarna.. men nu är de inte mycke kvar på tvätt stugan.. lite bänkskivor å handfat å sånt som saknas nu.. tänkte jag skulle försöka lägga upp en bild på den får se om de lyckas..



Förhoppningsvis så kommer det en liten valp flyttande hit i juni en Aussie tik ska bli kul å få en hund å jobba med igen är lite ovant å kunna lämna saker framme å så där.. ;) men de gick fort å vänja sej vid de är värre åt de andra hållet när man inte kan lämna längre.. det är mycket bäbisar här runt om kring nu.. jätte kul bland annat min kusin och hans flicka ska få bäbis jätte kul också Emilia har fått bäbis å dom är ju så söta.. nu behöver jag bara en karl så jag kan skaffa mej en också.. ;P fast de är rätt skönt å kunna lämna tillbaka till mamma när dom grinar också.. :) men nu ska jag pygla lite innan jag ska sova.. så hejsvejs!