stressigt

ja nu är de lite mycke sista april födelsedag å jag jobbar hela dagarna och lite till.. vore skönt å få va ledig nu men jag jobbar fredag också.. å till 18 i morgon kväll.. (sista april) suck.. men men de är ju pengar i varje fall.. anna har varit här ikväll så de vart ingenting gjort.. ;-) så jag får kliva upp på torsda morgon å städa.. men de lär väl ska gå bra de å tänker ja.. nu blir de inge tävling med Heija heller.. vart inge mh förns till hösten nere hos beckers (kenneln) och sista anmälan till den här har gått ut.. så jag får vänta med de.. men de gör inte så mycke har inte tid å boka in nå tävlingar heller så.. jobbar så gott som hela sommaren.. ledig två veckor annars jobbar jag alla vardagar och varannan lördag också surrade chefen i att vi skulle börja jobba söndagar också men jag vet itne hur mycke sanning de låg i de.. hoppas de inte blir förns till hösten i såna fall så jag får vara ledig lite i vaje fall.. tråkigt å sluta vid halv 6-6 på kvällarna.. 

oj va deppigt mitt inlägg vart nu kanske de är lika bra å sluta skriva.. :) 

Heija har mognat lite i varje fall de går faktiskt å träna med henne flera minuter nu utan att hon tappar koncentrationen.. :)  skendräktig är hon också.. (hoppas jag) haha närå skulle bli väldigt väldigt förvånad om de dyker upp valpar.. men hon är nog övertygad om de.. hon har lagt på sej några kilo och har hängtuttar som är lika lång som buken.. haha.. också vaggar hon lite när hon går.. jag måste köpa ny mobil också min gamla har slutat vibrera och den knäpper av sej om man ruskar på den.. alltså kan man inte ha den i fickan längre för då stänger den av sej.. men nu blir de sova så godnatt alla läsare..

Heltid! :)

ja nu äntligen har jag fått heltid.. skönt med en riktig inkomst är svårt å klara sej på en halv.. suck.. men nu är de lsut med de.. :D synd att man får jobba där också bara.. jobbar 8-17,30 med lunch och 8-15,30 utan lunch varannan dag också ska jag jobba övertid varannan lördag.. men pengar blir de.. haha..

Nu har jag äntligen tagit tag i lydnaden med Heija igen.. tränar just nu på ställande och apportering också försöker jag få lite mer fart och precision i inkallningen.. men det är svårt hon sätter sej nära men lutar sej utåt å kollar uppåt på mej.. hmm.. vet inte om jag är för kort.. ;P haha.. men de ska nog gå å ordna till bara matte tränar lite mer.. nu komemr anna så vi ska ut på kvällspromenad.. men ha de bra gott folk.. hejsvejs!

synd om mej!

ja nu är de faktiskt lite synd om mej.. alla är borta å de är jätte fint väder idag suck.. de slutar nog med att jag och mina skavsår får gå på en egen promenad.. eller ja Heija är ju med så klart.. kanske ska gå till farmor en vända hon rbukar tjata på att jag aldrig kommer å hälsar på.. så jag får väl passa på å göra de nu då.. vore kul å spåra också men de blåser rätt mycke också är de snö kvar i skogarna.. får nog vänta någon dag till.. och jag tackar gud för våren herre jävlar va schönt! :D snart kan man ut å gå i naturen igen utan å frysa fötterna av sej.. också vill jag meta längtar efter sälmsjön och lugnet..

jag har sytt gardiner idag så tråkigt har jag haft! ;) nää nu ska jag ut i solen! hejsvejs!