är så glad! :)

Ja jag är så himmla glad har äntligen fått se bild på min lilla smaragd (Bira) och hon är så söt. längtar tills på torsdag när jag ska få åka och hälsa på henne.. :) då ska de knäppas kort s alla andra får se också ingen kommer klara sej från de.. ;P

Hoppas på fin väder i helgen vill kunna vara ute å blåsa bort.. mina blommor skulle också må bra av lite sol.. men dom växer fint i varje fall har kommit upp lite från mina frön.. :D stolt! i morgon ska jag till vinströmmen med jobbet får se hur de går jag å markus ska hålla i lekarna! haha.. men de kan nog bli kul..  på lördag tänkte jag och Emelie grilla å mysa lite va så länge sen vi bara myste nu.. men nu ska jag fortsätta vara trevlig mamma fyller år så farmor är här nu sen kommer nog fler!

varmare tider!

Jo hejdu varmare tider ja.. har serveratkorv idag på jobbat 4h i snålblåst å dugg regn.. inte så kul men de va mycke folk så de va en lyckad dag.. :) men nu funderar jag mest på om jag någonsin mer kommer få upp kropps temperaturen.. känns inte så just nu.. men krypa ner i sängen med en bra bok och värmedynan så blir de nog bra!

Jag får en valp 1maj föddes 6 hanar och 1 tik och jag är den lyckliga tik ägaren! :D är så himla lycklig Smaragd heter hon nu men när hon flyttar hit kommer hon kallas Bira!

Har inte så mycket och skriva just nu allt rullar på i sin vanliga lunk.. enda nya är att jag har börjat cykla skönt när man kommer iväg.. måste verkligen börja med kondisen igen.. orkar knappt gå upp för en trapp nu.. ;) men förhoppningsvis så ska det blir ändring på de.. har börjat gå med mina sulor också nu som ska hjälpa mej med å räta ut bena går ju snart på fotlederna.. inte så skönt å "trycka" tillbaka allt igen har väldigt ont i benen på kvällarna men de går nog över nå tag när allt är som de ska igen.. i helgen är de dans på bygdegården också undrar om man ska åka dit eller hur man ska.. har hört att bandet inte är så bra så de är kanske inte värt de.. vore skönt å ta de lugnt en helg också vart mycke förra helgen.. men kul hade jag.. :)

Kan inte ni som läser kommentera så jag får se om de är nån idé att jag skriver! :D