Hemma!

Ja nu är vi äntligen hemma och har lärt känna varandra.. och hon är forfarande en underbar hund fast hon har mycket bus för sej och är en riktig tuffing! :) hon smiter i väg på egna saker och beter sej som hon har bott här hela liver.. :D skönt med en självsäker hund kan nog bli nått av de här om bara matte hinner med i svängarna.. när hon har ätit så tar hon själv initiativ till att gå ut och kissa och det är ju jätte bra hoppas det inte tar allt för lång tid med rumsren heten..

Hon sover hela nätterna också, i morse så väckte hon mej vid 9 och då hade hon sovit sen halv 11 på kvällen märker när hon vaknar för då går hon ner på golvet och sen tar hon sej inte upp i sängen igen.. så söt när hon sitter och piper och sen viftar på svansen när hon ser att jag är vaken.. just nu är hon söt men kanske inte om hon får för sej å kliva upp vid 6 på morgonen.. men jag får nog se upp med den här lilla fröken så de inte blir nå tok för hon ärinte rädd för nästan nått och blir hon rädd för nått så är hon dit igen på engång och gör samma sak en gång till tex så sprang hon på en plåt och vart lite rädd så hon tog ett varv på gräsmattan sen upp på den igen! en liten tuffing.. men nu ska vi gå och sova! här kommer lite bilder först från våra första dagar!







Natti natti!

<3

Inte i morgon men nästa dag då är dagen med stort D jag ska få hämta Bira! äntligen.. som jag har väntat på de här.. :D




Har mycke å göra i morgon också ska måla färdigt bron på framsidan så jag kan sätta fast staketet igen sen ska jag städa så de inte ligger små saker framme när fröken kommer och på kvällen ska jag till farmor på middag..

Idag har jag och Emelie varit till valbo och shopat gärnet! kul har vi haft och mycket pengar har vi gjort av med.. jag har bland annat köpt lite koftor till svala sommar kvällar också köpte jag dom två första twilight böckerna alla säger dom ska va så bra, också såg jag filmen hos Anna igår och den va helt okej så jag får ge dom en chans.. :)
Vi krockade idag också i valbo och de va ju inte lika kul men men sånt som händer å de gick bra med alla inblandade å bara skrapmärken på bilarna så då får man väl va glad än då.. synd bara att de va pappas bil jag hade och inte min skrut volvo!

Men nu ska jag nog krypa ner i sängen och ladda inför morgon dagen med en ny bok!
natti natti!


6 dagar kvar!

Ja nu är de bara 6 dagar kvar tills jag får hämta min lilla sötnos! äntligen efter all denna väntan, Lotta har varit här idag och gjort i ordning i Biras "rum" jätte mysigt vart de.. Hjalle hjälpte också till och provlekte alla nya leksaker jag har köpt till henne. :)

I morgon är första dan på semestern också, skönt! äntligen lite ledigt behöver de nu känner jag men med ledig het blir jag sjuk så igår hade jag feber så jag fick ligga i soffan å kolla på film men i dag har jag fått lite målat.




Dörren tänkte jag måla mörk grön sen.. de kommer nog blir kanon tror jag.. :D ska försöka hinna måla allt utanför staketet nu så jag kan måla innanför när Bira kommer.. så hon kan vara med mej ute.. tänkte jag skulle lägga in lite bilder på trädgården!









Ja sådär ser det ut hos mej på sommaren! och jag älskar mitt hus! kommer nog aldrig kunna flytta härifrån.
Nu har jag anmält Bira till valpkurs också och det lät som vi skulle få en jätte bra instruktör en "mjuk" henne tycker jag bra om.. så nu är det bara att hoppas.. men nu ska jag krypa i säng och läsa Emma Mias dotter, fortsättningen på gömda och asyl..  Har du inte läst dom böckerna så bör du göra det! :D


valpsäkra..

Ja nu är det inte långt kvar förns jag får hämta min lilla princessa.. :) 11 dagar för å vara exakt.. 2 dagar till semester å sen kommer Bira.. När jag får semster ska jag börja valp säkra lite här hemma och göra i ordning hennes rum Bira kommer få ett eget rum här.. med hylla så hon kan ligga och kika ut när hon blir lite större men nu i början får hon bara vara på golvet så hon inte ramlar ner..



Jag har handlat en massa leksaker till henne idag också.. det var inte så bekvämt när hon använde mina händer som tuggleksaker.. fy vad valp tänder kan göra ont..
 


Jag har verkligen blivit dålig på å blogga sen jag tog bort Heija har inte så mycket och skiva om längre känns det som jag saknar verkligen Heija men jag fattade rätt beslut.. har inte kunnat haft en hund som jag inte litar på.. inte mådde hon bra heller så.. tur att Bira kommer snart och livar upp min tillvaro! <3 vill passa på och gratulera min arbetskamrat också som kom 2 i DM med gammel hunden.!

Jag har läst mycke valp böcker och tidningar och på forum om hur man ska "lyckas" med sin valp men jag blir då inte nå klokare och eftersom jag är rätt förståndig så tänker jag göra som jag vill också får vi hoppas att det går bra! ;D Hur tror ni ska man läsa böcker om hur man gör när man gör "rätt" eller ska man gå efter eget sunt förnuft?!

Tänkte jag skulle försöka få ut lite sommar bilder på huset men jag vet inte om jag ska vänta tills jag har målat.. får se när lusten kommer.. :D men nu ska jag lägga mej å kolla på tvn en stund ni får ha de så bra! 

Bira!

Ja mycke har hunnit hänt har varit till Hedemora å hälsat på Bira took söt.. :D längtas verkligen tills jag får hämta hem henne.. men först ska jag dit å mysa med henne en vända till.. ska dit nästa söndag.. Sen har jag blivit husvagns ägare.. mamma å pappa va å köpte en ny så jag fick deras gamla så jag å Bira kommer nog bo i den en hel del i sommar.. för visst kan man väl ut å campa med en valp?! måste ju gå lika bra som hemma bara jag är med å de ska jag ju vara.. :D

Sen har jag kommit i gång me målningen carporten är färdig nu förutom de gröna som ska målas på den, målar björn har varit hit också å knackat i lite plankor å sånt där så nu vet jag vilka som ska bytas innan jag börjar med den gröna målningen.. mina vita knutar ska nämligen bli grön kommer bli jätte fint tror ja.. så så mycke hinner jag nog inte campa i sommar men nån tur ska jag nog hinna med.. Nu ska jag åka på 18års kalas! hejsvejs!