bombnedslag

ja så såg de ut när jag kom hem idag.. Heija har varit hemma själv en par timmar när jag har jobbat å sambon stängde in henne i sovrummet men den dörren hade hon öppnat å sen hade hon rivit ut/ner allt hon kunna hitta.. suck.. måste hitta nått å spärra för dörren med i morgon..

ikväll har vi i varje fall varit ute å gått med Linn och Milou å milou är nån border colie blandning så han sprang hela tiden å de e ju bara bra för "boxar" Heija de.. så nu sover hon så sött i sängen.. hehe.. å jag ska nog passa på å duscha nu när de e uppe håll mellan alla "bra" tv program som man bara måste se.. suck.. att man lägger sej till med såna ovanor..

måste säga att det är lite tråkigt att INGEN har kommenterat mitt tidigare inlägg om "djurprat"

nu duschen men ha de sott allt folk..

Djurprat

ja jag har varit till en tjej som kan "prata" med djur med Heija..

Heija sa själv:

*Hon tycker att hon är väldigt snäll och en vacker hund. Och hon får höra det ofta.
*Hon vill gärna lära sej men hon har lite svårt å förstå vad jag menar ibland.
*Det är bara jag och Heija i våran flock.
*Hon tyckte det va väldigt kul att hoppa hinder och krypa genom tunnlar. (vi provade agility en gång i våras)
*Hon tycker det är väldigt kul och springa och hon vill helst springa på en åker eftersom det är mycke läskiga djur i skogen. (vi va på en åker i dag och jag har aldrig sett henne springa så mycke hon sov hårt flera timmar efter det)
*Hon vill gärna ha en uppgift. (som att vakta lägenheten när vi är borta)
*Hon tycker att hon är väldigt finurlig och kan öppna saker (hon brukar få pet flaskor med godis i som hon ska försöka få ut)
*Hon tycker själv att hon är olydig ibland när jag ropar på henne för det är så himla kul å springa
*Hennes matte är snäll och rar och vill bara väl

Jag frågade henne genom kats:

*Jag frågade henne varför hon är konstig mot folk och hon svarade att hon inte var van vid folk och att hon inte vet vart hon ska göra av deras energi och hon vill inte att "dom okända" ska bry sej om henne så får hon göra som hon vill.
*Jag frågade varför hon drar i kopplet hon svarade att det inte va någon som hade lärt henne att inte göra det men att hon gärna vill lära sej.
*Jag frågade henne varför hon skäller när jag lämnar henne: hon svarade att hon va orolig att jag inte skulle komma tillbaka och att hon som sagt gärna vill ha en uppgift

Sen har jag säkert glömt något också sa hon ju saker som man kanske inte ska säga här..

http://web.telia.com/~u27104683