skäms!

Ja jag borde skämas uppdaterar aldrig! :P dygnet borde verkligen ha 4h till, hinner inte med allt jag vill..

Bira: Allt funkar bra med Bira hon växer så de knakar å söt är hon.. Nu i helgen va vi på utställning och det gick ju bra en etta BIR BIS R och ett HP inte så tokigt med tanke på att hon låg på rygg och åmade sej när domarn skulle döma.. XD Fina priser vann vi också två rosetter en pokal försäkring för ett år värde ca 2500-3000kr massa godis och leksaker.. Vi hade en jätte trevlig dag så utställningar blir det nog fler men vi ska träna lite på å stå fint.. jag har ju bara tränat med Bira att hon ska sätta sej så fort jag stannar, ska fundera ut ett komando så vi kan börja träna sen.. sen har vi tränat lite annat så de hon kan skapligt nu är:

# Sitt

# Ligg

# Rulla

# Stå på bakbenen

# Sitta fint 

# Inkallning

Nån avancerad lydnad har vi inte gett oss på utan vi har kul tillsammans och tränar på å gå fint i koppel och annat som en valp behöver lära sej.. Inte hoppa på folk å sånt, lydnaden hinner vi med sen någon gång.. Men spåra ska vi nog börja med snart hon har börjat visa intresse hon har spårat en häst och en traktor (Bira älskar traktorer) också ska vi börja träna sitt/ligg kvar.. valpkursen funkar bra inga problem att ha henne lös å sånt..
här kommer lite bilder!




















Iréne: Ja jag har mest fullt upp hela dagarna jobba äta umgås med hund fixa ”måste” grejer plugga matte och sova..  Tur man inte har karl och barn för de skulle jag inte hinna med! ;D Huset är äntligen färdig målat å de har jag min mor å tacka för.. på slutet orkade jag verkligen inte måla mer så tur jag har henne för hon målade färdigt åt mej! nu ska jag gå och lägga mej men vi får hålla tummarna att jag skriver igen snart! ;D