rymling!

ja Heija va en liten rymling för någon dag sedan hon hade precis börjat löpa och hade fina blommiga trosor på sej efter att jag, anna och alice hade gått en vända på byn. När Anna skulle åka hem så följa jag henne ut å skulle slänga soporna så Heija vart väl orolig att matte skulle gå en vända till UTAN HENNE! å de går ju inte så Heija öppnade dörren å sprang ut fast hon sprang åt fel håll å husse som va hemma å va sjuk fick springa efter i morgonrock å barfota! det måste ha varit en syn för gudarna först en dobber i blomiga trosor å sen husse efter i morgonrock å vi bor i ett bostadsområde.. haha de skulle jag vilja sett..

Eftersom Heija löper å haltar på grund av de.. (någon form av löpvärk) så blir de bara lugn klicker träning för våran del så vi traglar på med bollen å den va så kul idag så hon studsade upp på den.. :) å jag håller i den mindre å mindre så snart så.. ;)

Ikväll har jag varit på barnkalas så ikväll har de inte hänt så mycke förutom att jag har blivit botad några år till på barnfronten! ;P gud va små barn kan låta illa om dom är några stycken.. blev stoppad av polisen idag också för första gången. men de gick bra fast jag hade glömt körkortet hemma första gången sen jag började som chaufför.. så typiskt jag fick blåsa också såg jag så pålitlig ut så han gav mej inge böter för körkortet men han sa att de skulle ha varit en femhundring i böter.. suck.. tur man är så pålitlig! haha.. fast jag va super nervös så såg jag tydligen pålitlig ut.. kanske ska tillägga att det va en ung kille.. :D tur man är tjej..

Jag håller på å bli tokig på vädret i Sverige i förrgår plockade nån unge tussilagon i idag har de kommit en dm snö! varför jag vill ha sommar å sol.. suck.. kan ju va kul me snö å men då vill man väl ha lite mer än en par dm.. men nu blir de kvällspromenad å provning av nya kopplet.. har köpt ett nytt läderkoppel får se hur länge de här är helt.. Heija har ju fattat tycke för å äta upp läderkoppel dom är tydligen kanon go som efterrätt på alla kepsar hon äter.. hennes mage måste vara gjord av stål..! Hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hejsan.

Ha ha ha skulle också velat se när din gubbe jagade hejja i morgonrocken, måste ha sett roligt ut
=)

Vilken snäll polis du träffade på, de är inte alla som gör de
=)

Håller fullständigt med dig om vädret. jag håller på att bli tokig, ena dagen vår och sol andra dagen snö "storm".
Tack och lov så börjrar de i alla fall bli ljusare på kvällarna och ljusare kommer de att bli, så våren kommer nog hit också.

Kjam Anna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback