rymling!

ja Heija va en liten rymling för någon dag sedan hon hade precis börjat löpa och hade fina blommiga trosor på sej efter att jag, anna och alice hade gått en vända på byn. När Anna skulle åka hem så följa jag henne ut å skulle slänga soporna så Heija vart väl orolig att matte skulle gå en vända till UTAN HENNE! å de går ju inte så Heija öppnade dörren å sprang ut fast hon sprang åt fel håll å husse som va hemma å va sjuk fick springa efter i morgonrock å barfota! det måste ha varit en syn för gudarna först en dobber i blomiga trosor å sen husse efter i morgonrock å vi bor i ett bostadsområde.. haha de skulle jag vilja sett..

Eftersom Heija löper å haltar på grund av de.. (någon form av löpvärk) så blir de bara lugn klicker träning för våran del så vi traglar på med bollen å den va så kul idag så hon studsade upp på den.. :) å jag håller i den mindre å mindre så snart så.. ;)

Ikväll har jag varit på barnkalas så ikväll har de inte hänt så mycke förutom att jag har blivit botad några år till på barnfronten! ;P gud va små barn kan låta illa om dom är några stycken.. blev stoppad av polisen idag också för första gången. men de gick bra fast jag hade glömt körkortet hemma första gången sen jag började som chaufför.. så typiskt jag fick blåsa också såg jag så pålitlig ut så han gav mej inge böter för körkortet men han sa att de skulle ha varit en femhundring i böter.. suck.. tur man är så pålitlig! haha.. fast jag va super nervös så såg jag tydligen pålitlig ut.. kanske ska tillägga att det va en ung kille.. :D tur man är tjej..

Jag håller på å bli tokig på vädret i Sverige i förrgår plockade nån unge tussilagon i idag har de kommit en dm snö! varför jag vill ha sommar å sol.. suck.. kan ju va kul me snö å men då vill man väl ha lite mer än en par dm.. men nu blir de kvällspromenad å provning av nya kopplet.. har köpt ett nytt läderkoppel får se hur länge de här är helt.. Heija har ju fattat tycke för å äta upp läderkoppel dom är tydligen kanon go som efterrätt på alla kepsar hon äter.. hennes mage måste vara gjord av stål..! Hejsvejs!

klicker!

hmm.. bloggar man för sällan om man måste läsa igenom sina tidigare inlägg för att inte upprepa sej.. eller ja borde läsa igenom dom?! så jag ber om ursäkt om jag upprepar mej men för å få lite nytt så måste jag skiva å ögena håller på å går i kors på mej nu så jag vill inte läsa de jag själv har skrivit! :D

Ja i helgen var jag å heija på klicker kurs.. på lördagen så blåste det å va jätte kallt å de gick inte så jäte bra för mej å Heija hon va så okoncentrerad med en massa hundar runt omkring också förstod nog inte matte riktigt hur hon skulle göra.. ;) men nu går det framåt med stora steg.. men än så länge så håller vi mest på med cirkus konster och lite platsliggning med hjälp av klickern.. så Heija har lärt sej stå med frambenen på en pilates boll jag måste ju givetvis hjälpa till å balansera den men hon kliver upp själv och försöker hålla balansen på den.. ska hitta på några övningar för att få henne å förstå att hon har något bakom framtassarna också som helst ska följa med i alla övningar nämligen bakändan som hon inte riktigt har uppfattat att hon har än.. ;) vi ska nog prova träna lite cavaletti och se om hon är nå medveten om dom.. sen har vi "trampat" en del också en blå platta som hon ska trmapa på med framtassen kommer inte ihåg namnet?! har haft den på golvet på en plåt burk och på en köksstol å hon börjar fatta vad de går ut på nu å de e så kul å se hur hon tänker.. å till alla er som inte har provat klicker.. gör de!
det funkar kanon på heija och hon blir super trött om man tränar en stund..
men nu måste jag gå å sova om jag ska orka upp i morgon.. så natti natti!

mer timmar

ja idag fick jag nyheten att jag ska börja en timme tidigare i fortsättningen så fram över börjar jag kl 8 på morgonen och jag får ta Heija med mej om jag vill.. så då kan jag åka och hämta henne när jag åker på dagarna (vid 10 jag kör ut bildelar till verkstäder) bra att jag får jobba lite mer det skadar ju inte när lönen kommer.. :)

jag har precis märkt att under kan ske Heija har nog dragit till i kopplet ca 4-5 ggr sen jag tränade med kats i måndags hon har verkligen fattat galoppen det är jätte kul å gå ut på promenad nu.. ;P tack så jätte mycke kats.
Jag vet att det fortfarande är mycke jobb kvar å att det kommer bli bakslag men det är underbart nu när man har en lösning.. i helgen ska jag å heija gå kurs hela helgen, klicker kurs.. å de ska bli jätte kul eftersom Heija svarar så bra på klickern men att jag inte vet riktigt hur jag ska använda den. så kul med en kurs så man kanske blir lite mer insatt i ämnet.

de vore skönt å åka ut å angla också har ju varit så fint väder nu i flera dagar synd på blåsten i dag bara men annars har ju solen skinit å de har varit underbart väder.. men angla hinner jag göra någon annan helg för i helgen ska jag klicka i mängder.. har gjort go godis åt heija också.. torkad blodpudding blandat med hårdbröd å frolic å annat som heija tycker är gott..

tror jag har fått lite vårkänslor eftersom det vart ett så positivt inlägg idag.. :D
men nu ska jag läsa lite bloggar å sen sussa kudde.. så natti natti!

dåligt med uppdateringar..

ja jag måste erkänna att jag är dålig på å uppdatera också sitter man å tycker de är tråkigt när ingen annan uppdaterar sina bloggar.. haha.. å jag tänker inte säga att de kommer bli ändring på de nu för då ljuger jag bara..
:)

Igår anmälde jag mej å heija till en klicker kurs.. ska se hur de blir tror heija skulle funka bra med klicker å man lär sej ju så mycke mer och fortare på en kurs.. nu har jag börjat träna platsliggning igen också men det är lite svårare när man har så mycke spring i benen som Hejia har.. Jag har i varje fall fått nå medel åt heijas vårtor nu det va någon form av kvalster som hon troligtvis har haft sen hon föddes (inget farligt) så nu ska dom vara borta inom ett halv år.. nu har vi fått så pass med snö så jag kan ut med skotern också vi skulle nog åka i väg å grilla lite å så i helgen.. men får se hur de blir.. vore ju mysigt..

pga virus problem så tänker jag använda min msn sparsamt tills jag fått ordning på de..  skickar min msn en fil till dej så ta inte emot..  absolut inte om det står tex "party summer 07" jag döper inte mina mappar på engelska å inte så många andra gör det heller så tänk på de om det kommer någon fil från någon annan också eftersom det går mycke virus nu..

adda gärna min ICQ 381899124

 Hejsvejs!