halta lotta

ja jag har blivit halt.. springer å hoppar runt på en krycka med en infektion eller nått.. hmm ni vet doktorer å deras förklaringar.. ;) också har jag en svullen sena så mycke förstod jag i varje fall.. :D men har haltat en vecka nu å de blir inge bättre så jag va iväg idag.. å just nu är de lite kämpigt är inte de lättaste å hoppa på krycka å gå med en tok busig heija i koppel.. de tog oss en kvart å gå från bilen å in ca 100m idag.. suck.. men men.. tur jag har en jätte snäll kusin kim som ställeru pp å går med heija på kvällarna.. eftersom sambon min har kvälls vecka så är de ju extra krångligt.. sjukskriven är jag en vecka också å jag håller på å klättrar på väggarna efter en dag får se hur de här slutar.. i morgon blir de nog lite städning i varje fall.. får krypa runt på alla fyra å dammsuga.. :) men nu kan jag i varje fall ta mej tid å läsa såna där vill läsa böcker som jag aldrig har tid med annars.. också ska jag träna apport med heija för de går bra å göra när man sitter still i köket.. ockå har jag funderat lite å ska nog vara med på träningstävlingen i slutet på maj om foten tillåter har hört att infektioner i leder kan sitta kvar uppåt ett halv år men de får vi då verkligen hoppas att jag slipper.. jag ska i varje fall till sjukgymnasten nu med mina krokiga fotleder de e ju tur att man ger sej själv en spark i arslet ibland synd bara att de ska behöva bli med nå sånt här.. men nu ska jag fortsätta leta apporteringstips på nätet.. nån som har en bra idé om hur man får hunden å hålla apporten å inte bara spotta ut den?!

hård träning!

ja jag å heija ligger i hård träning nu.. har börjat tävlingslydnads kursen.. skönt å få en spark i arslet så man börjar med tränandet igen.. idag har vi tränat lite positionsträning också har vi lekt med en fotboll å tränat att hon ska komma med den till mej..

jag har lite problem med å få heija å sitta nära mej när hon ska sitta fot utan å gå fot.. går vi fot först så går de bra men innan man ska till å starta är de lite problem.. men de ska vi lösa.. sen håller vi på med apportering å de går sådär hon tar den men håller den inte.. så vi tränar på de också..

måste man ha gjort MH test för å få starta Lkl 1?

nu ska jag kolla på tv sen ut å gå hejsvejs!